ΜΕΛΗ

Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων του 15ου Συστήματος Αθηνών ιδρύθηκε στις 28-12-2018 με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, ύστερα από επιθυμία των διατελεσάντων μελών και βαθμοφόρων του Συστήματος, σύμφωνα με τον Κανονισμό ΔΣ/ΣΕΠ (πατήστε ΕΔΩ).

Νέα μέλη αποστέλλουν συμπληρωμένη την αίτηση εγγραφής (πατήστε ΕΔΩ) και συμπληρώστε την φόρμα online. Με την έγκριση καταβάλλουν το ποσό των 28 ευρώ για δικαίωμα εγγραφής.

Η Ετήσια Συνδρομή ανέρχεται σε 25 ευρω και καταβάλλεται την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου για το επόμενο έτος.

Όλες οι πληρωμές γίνονται τραπεζικά.

Όλα τα μέλη λαμβάνουν ηλεκτρονικά ειδοποιήσεις, ανακοινώσεις και το ενημερωτικό μας δελτίο στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο και σε περίπτωση που θέλουν με άλλο τρόπο οφείλουν να το γνωρίσουν στην Επιτροπή με την αίτησή τους.

Η Ένωσή μας έχει Επίτιμα Μέλη και φιλοξενεί τους Παλιούς Προσκόπους της Τοπικής Εφορείας Αποδήμων Λονδίνου, καθ΄ ότι τα ιδρυτικά μέλη της προέρχονται από το Σύστημά μας.

Η Ένωση αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του Συστήματος και συμμετέχει στις Δράσεις και Εκδηλώσεις του, ενώ διαμορφώνει το ετήσιο πρόγραμμά της για να ανταποκρίνεται στους σκοπούς της και στους στόχους του Συστήματος (πατήστε εδώ: ετήσιο πρόγραμμα 2019-20)

Για την ενημέρωση των μελών του εκδίδεται ενημερωτικό δελτίο με τίτλο ΠΑΝΤΑ ΕΜΠΡΟΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Για τα τεύχη του δελτίου πατήστε εδώ

Για να δείτε τα μέλη της Ένωσης πατήστε εδώ

ΣΕΡ ΡΟΜΠΕΡΤ ΣΤΗΒΕΝΣΟΝ ΣΜΑΙΘ ΜΠΕΗΝΤΕΝ -ΠΑΟΥΕΛ

Ιδρυτής της Παγκόσμιας Οργάνωσης Προσκοπικής Κίνησης

Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΑΔΕΨΕ ΤΟΝ 20ο ΑΙΩΝΑ , ΛΑΤΡΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ
ΤΟΥ ΣΕΡ ΡΟΜΠΕΡΤ ΣΤΗΒΕΝΣΟΝ ΣΜΑΙΘ ΜΠΕΗΝΤΕΝ -ΠΑΟΥΕΛ
Α' Βαρώνος Μπέηντεν-Πάουελ, Μέλος του Τάγματος της Αξίας, Μεγαλόσταυρος Ιππότης του Τάγματος του Αγίου Μιχαήλ και του Αγίου Γεωργίου, Μεγαλόσταυρος Ιππότης του Βασιλικού Βικτωριανού Τάγματος, Ιππότης-Διοικητής του Τάγματος του Λουτρού Ιδρυτής της Παγκόσμιας Οργάνωσης Προσκοπικής Κίνησης Ο αγαπημένος μας Β.Β

 

Contact

Ένωση Παλαιών Προσκόπων 15ου Σ.Π. Αθηνών
Κυδωνιών 28, Σεπόλια, Αθήνα 10443
+30 6986612788

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Social

© © ΕΠΠ 15ου ΣΠΑ. All rights reserved. Powered by AID360 Limited.